14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €75,-
Verzending 1-3 werkdagen
0
Review Logo9,5 @ Kiyoh
0
14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €75,-
Verzending 1-3 werkdagen

Disclaimer

Disclaimer

Op het gebruik van deze website RMReptiles zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben gnomen van de gebruikersvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruikers informatie

RMReptiles streeft ernaar op deze websites altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat RMReptiles niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridische advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend RMReptiles aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen RMReptiles en de gebruiker van de website ontstaan.

 

E-mail

RMReptiles garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met RMReptiles te corresponderen, accepteert u dit risico.

 

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. RMReptiles heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. RMReptiles aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van RMReptiles zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat RMReptiles daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Voor overige vragen:

Telefonisch

8:00 - 18:00 Ma - Zo

+31 (0) 85 3036 239

E-mail

E-mail

[email protected]

Social media

Social media

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

RMReptiles

Moerbeistraat 19
2321DJ Leiden
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK nummer: 80557325
BTW nummer: NL003455717B21

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »